Christenzaken 15 jaar: Gratis vacatures plaatsen!

Christelijke vacatures plaatsen

Christenzaken bestaat in 2016 15 jaar. En dat vieren we met een mooie actie: tot en met 31 december is het plaatsen van vacatures volledig gratis.

Voor het plaatsen van een vacature op Christenzaken.nl moet je eerst een (ook al gratis!) bedrijfsvermelding hebben. Vacatures zijn gekoppeld aan je bedrijfsvermelding; bezoekers krijgen zo direct een professionele indruk van je organisatie en kunnen al je vacatures bekijken.

Christenzaken in 200116 jaar startpagina voor christelijke bedrijven, organisaties en vacatures

Christenzaken startte in 2001 als dé startpagina voor christelijke bedrijven en organisaties. In het begin met een vrij rudimentair overzicht van categorieën. Al snel werd er stevig uitgebreid met een zoekfunctie, een christelijke vacaturebank en een column. In de loop der jaren heeft de site verschillende make-overs. Met de meest recente wijziging is volop ingezet op vindbaarheid in Google.

Onderdeel van het Christelijk Ondernemers Netwerk

Vanaf 2014 maakt Christenzaken deel uit van het Christelijk Ondernemers Netwerk. CON is een netwerk voor ondernemers, met verschillende programma's en activiteiten, het CONnect Business Magazine en de jaarlijkse Ondernemersdagen.

Ook een vacature plaatsen?

Ook gebruik maken van de actie? Log in met je account en plaats je vacatures op je 'Mijn vacatures'-pagina.

Nog geen account? Meld je bedrijf snel (gratis) aan.