David de Vries Soundtrax

David de Vries is een Nederlandse muziekproducent. Hij heeft zowel nationaal als internationaal gewerkt met bekende artiesten. Jocelyn Brown, Alphonso Jonson (bassist Carlos Santana), Bobby Farrel (Boney M), Jaques Kloes (Dizzy Mans band), beginperiode van Marco Borsato’s carrière enzovoort. Niet echt belangrijk meer want het was voor zijn bekering in 1993. Wat wel een aandachtspunt is..........

Blijf authentiek.... met muziek! Dat is het motto van David. Onderscheidingsvermogen en soms buiten de kaders te treden is iets waar hij een juiste blik op heeft. Plan anders eens een afspraak in en kijk een op vrijblijvende wijze of David de juiste producer is voor jouw project. Mail of pak die telefoon en bel.

Op persoonlijk vlak heeft David zijn Zijn allernieuwste gospel film CD “The Return of Jesus Christ” gereleased en is door platenmaatschappij Ecovata met open armen ontvangen. Zij verzorgen zijn volledige wereldwijde distributie. David’s tweede film Cd van dit jaar.... Going Home" zal eind Oktober 2019 uitkomen.

Zo produceert David ook voor jouw bedrijfsfilm(s), trailer(s), introductiefilm(s), documentaire(s), enzovoort de muziek die jij zoekt.

Met vriendelijke groet
David de Vries Soundtrax

David de Vries Soundtrax
Hendrik ter Kuilestraat 131A
7547BC Enschede
0652559021

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.