Lichthoek Foto

Toen wij een naam zochten voor onze fotostudio hebben we gekozen voor Lichthoek omdat licht de overeenkomst is tussen ons christelijk geloof en fotografie. Onze vesiging is op een hoek en de naam is ook gerelateerd aan belichtingshoek.

Lichthoek Foto is een fotostudio die gespecialiseerd is in portretfotografie en met name in onze eigen fotostudiowaar groepen tot ongeveer 8 personen terecht kunnen. Wij bieden uiteenlopende fotografie: Pasfoto's, familieportret, kinderfotografie, zwangerschapsreportage, fotoshootfeestje, modelportfolio, reproductie, huisdieren, enzovoort. Groepsfoto kunnen standaard tot ongeveer 8 personen, maar met ons 4 meter brede green screen kunnen ook grotere groepen op de foto.

Voor pasfoto's kunt u tijdens de openingstijden binnenlopen.

Voor portretten maakt u een afspraak in de vestiging of per telefoon. Portretten kunnen ook buiten de openingstijden worden gemaakt.

In onze vestiging is een servicepunt van een stomerij van hoge kwaliteit gevestigd en wij zijn Kialapunt.

De fotostudio is ook te huur voor de (semi-)professional en hobbyist.

Lichthoek Foto
Voorstraat 401
8226PK Lelystad
0320-846026

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.