Stichting Stephanos

Stichting Stéphanos is een interkerkelijke organisatie en geeft diaconale hulp, waarbij het uitgangspunt de hulp aan weeskinderen in Malawi en Zambia is. Die dagelijkse voortdurende zorg in beide landen is voor ons alleen waardevol als ze gegeven wordt vanuit de Bijbelse opdracht en als de Bijbelse boodschap in haar programma’s doorklinkt.

Malawi en Zambia zijn twee erg arme landen (Malawi is zelfs het armste land ter wereld), waar veel problemen zijn zoals hongersnoden en ziektes. Één van de grootste problemen in beide landen is het grote aantal weeskinderen, in elk land meer dan 1.000.000! Veel van deze kinderen hebben hun ouder(s) verloren aan HIV/AIDS en zijn zelf ook besmet. Zij staan er nu alleen voor, ze hebben niemand die voor hen kan of wil zorgen. Deze kinderen moeten op straat zien te overleven. U kunt een kind redden van een leven op straat door hem of haar te sponsoren óf door donateur te worden. Wilt u zich samen met ons inzetten om deze weeskinderen en hun omgeving te helpen? Wordt sponsor of donateur!

Voor meer informatie over alle werkzaamheden en mogelijkheden verwijzen wij naar onze website: www.stephanos.nl.

Stichting Stéphanos
Postbus 150
4250 DD Werkendam
06-53183339

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.