Abonneren op Nieuws

Nieuws

21 oktober 2019

UPDATE:
De Ondernemersdag CONNECT is dit jaar geannuleerd. We vinden dit natuurlijk heel erg jammer. We gaan kijken naar plannen voor volgend jaar.

Met nog een maand voor de boeg hebben we vandaag de moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement op 21 november aanstaande niet door te laten gaan. Hoe wel we ruim 30 standhouders hebben, zien we in de aantallen aanmeldingen van bezoekers niet voldoende zekerheid om een succesvol evenement neer te zetten.

=======

15 juni 2018

Belangrijk nieuws: vanaf vandaag (15 juni) is Christenzaken.nl onderdeel van CON: Christelijk Ondernemers Netwerk. Dat heeft een aantal mooie gevolgen. Met de samenvoeging van CON en Christenzaken.nl ontstaat een netwerk van meer dan 1.000 zakelijke contacten.

19 november 2015

Heb jij je ticket voor de tweede editie van de Christelijke Ondernemersdagen al besteld? De Ondernemersdagen vinden plaats op woensdag 25 en donderdag 26 november in Congrescentrum Belmont in Ede.

Bestel hier je ticket: www.co-dagen.nl/tickets

Verbinding
De Ondernemersdagen 2015 staan in het teken van ‘verbinding’. Het programma geeft daar op verschillende manieren vorm aan met inspirerende sprekers, leerzame workshops en zeker ook zakendoen.

15 oktober 2015

De keynote-sprekers van de Christelijke Ondernemersdagen 2015 zijn bekend. Josine Westerbeek (Christelijk Sociaal Congres), Oeds Blok (ondernemer en dominee) en David Uijl (Centrum voor Bedrijfsopvolging) zullen spreken over verbinden, kwetsbaarheid en heilig overtuigen.

De keynotesprekers leveren een korte, indringende bijdrage vanaf het grote podium. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting, vragen stellen en discussie.

24 september 2015

De september-editie van het CONnect Business Magazine voor ondernemers is uit! CONnect Business Magazine staat boordevol verhalen en inspiratie voor en door ondernemers.

Ook een exemplaar ontvangen? Vraag nu een proefabonnement van het magazine aan.

In deze editie vind je onder andere:

2 september 2015

Op donderdag 24 september brengen we een bezoek aan de prachtige showrooms van De Knegt & Leeflang Relatiegeschenken in Gouda. De Knegt & Leeflang is een bedrijf dat relatiegeschenken levert.

Mede-eigenaar Arjan de Knegt vertelt graag over zijn bedrijf, zijn visie op ondernemen en de manier waarop hij omgaat met producten, klanten en innovatie.

Na afloop is er de traditionele netwerkborrel. En voor wie dat wil: als bijzondere optie gaan we in de keuken van één van de showrooms nog lekker eten ook.

24 augustus 2015

De Christelijke Ondernemersdagen vinden dit plaats op woensdag 25 en donderdag 26 november 2015 in Congrescentrum Belmont in Ede.

De Ondernemersdagen zijn twee dagen ontmoeten, netwerken, inspiratie en passie voor en door christelijke ondernemers. Op de Ondernemersdagen vind je beursstands, workshops, keynote sprekers en meer. Er is volop gelegenheid voor ontmoeting, inspiratie en zakendoen. Talloze organisaties, bedrijven, goede doelen, businessnetwerken en stichtingen zijn aanwezig.

21 oktober 2014

Doe mee aan de exclusieve masterclass "Meesterschap in Ondernemen" op de Christelijke Ondernemersdagen van 26 en 27 november. De masterclass wordt gegeven door Bernard de Groot aan de hand van zijn nieuwe boek. Er is plek voor slechts 10 ondernemers per sessies.

Wil je ervaren wat het thema meesterschap voor jou en je bedrijf kan betekenen? De masterclass in op jouw sleutel voor ontwikkeling in het doorbreken van plafonds in je leven: de weg van van leerlingondernemer naar meesterondernemer.

8 oktober 2014

De ticketverkoop voor de Christelijke Ondernemersdagen is van start gegaan. Profiteer nu van de vroegboekkorting. Met een ticket heb je niet alleen toegang tot de beurs, maar ook talloze workshops, masterclassen, etc. Er is volop gelegenheid tot ontmoeten, verdiepen en gezelligheid.

De tickets zijn via de website www.co-dagen.nl te bestellen. Gebruik de code: CONvroeg, om de vroegboekkorting te krijgen.

28 augustus 2014

Op donderdag 18 september organiseren we weer een Meeting Point voor christelijke ondernemers. Deze keer zijn we te gast bij de Eemlandhoeve. We krijgen daar een rondleiding door het mooie bedrijf. Verder is er volop gelegenheid om te netwerken. Tot slot is er een boerenmaaltijd (optioneel).

Deelnemen aan Meeting Point is geheel vrijblijvend. Meeting Point vindt ieder kwartaal plaats en is een mooie gelegenheid om andere christen-ondernemers te ontmoeten, te netwerken en zaken te doen.

Pagina's